Website-optimalisatie voor zoekmachines

Kiest u voor het Website optimalisatie pakket dan kijkt u samen met een van onze consultants naar de beste aanpak voor het verhogen van het rendement van uw website. Wij voeren met u een intakegesprek om uw produkten, potentiƫle klanten, concurrenten en de doelen van uw website in kaart te brengen.

Wij geven u advies over de technische, structuur en tekstuele verbeterpunten van uw website om de vindbaarheid te vergroten (SEO analyse).
Daarnaast onderzoeken wij met behulp van serverstatistieken, Google Analytics, etc. het gewenste en het daadwerkelijk vertoond gedrag van de bezoekers van uw website.
Verder toetsen wij de toegankelijkheid van uw website en adviseren u hoe u de gebruikersvriendelijkheid zou kunnen vergroten. Hoe kunt u het bezoekersgedrag op uw website sturen? Hoe worden social media gebruikt? Kan dat effectiever? De analyses zijn erop gericht om de vindbaarheid van uw website voor uw potentiƫle klanten te vergroten.
Dit adviestraject resulteert in een uitgebreid rapport (zie voorbeeldrapport). De kosten hiervan bedragen
Optioneel in het Website optimalisatiepakket is het daadwerkelijk aanpassen van uw website op de door ons voorgestelde verbeterpunten. Indien gewenst offreren wij u hiervoor afzonderlijk. Neem hiervoor contact met ons op.